LEER- EN WERKPLAATS
VOOR MENSEN MET AUTISME EN PASSIE VOOR THEATER

Onze opdracht

Theaterwerkplaats KAZOU is een leer- en werkplaats voor mensen met autisme van alle leeftijden die affiniteit hebben met theater. Bij ons kun je dagbesteding doen in een theateromgeving. Alle werkzaamheden komen hierbij aanbod, zoals catering, verzorgen van kleding en decors, schoonmaken en opruimen, helpen bij voorstellingen etc. Het werken combineren we met lessen (individueel en/of in kleine groepen) op het gebied van muziek, drama en dans.

Wij werken met professionele docenten en begeleiders die ervaring hebben met mensen met autisme. Met de meer gevorderde leerlingen maken we mooie, verrassende voorstellingen voor theater en evenementen of als voorlichting op scholen of bij verenigingen. We verzorgen ook gezellige middagen in bejaardenhuizen met oud-Hollands repertoire.

Ieder mens heeft talenten. En wat is er mooier om die te ontdekken en te gebruiken. Je krijgt er energie en zelfvertrouwen van. Wij gaan met elke deelnemer op zoek naar zijn of haar talenten en maken samen een plan om die verder te ontwikkelen. Dat doen we in een fijne en veilige omgeving waar je geaccepteerd wordt zoals je bent.