LEER- EN WERKPLAATS
VOOR MENSEN MET AUTISME EN PASSIE VOOR THEATER

Kazou maakt al jaren mooie en bijzondere voorstellingen 

We werken samen aan een voorstelling en iedereen doet mee. Dat kan voor of achter de schermen zijn. Een voorstelling maken is een proces, dat begint met een idee. Samen werken we het idee samen verder uit. Onder leidng van een choreograaf en een productieleider gaan we vervolgens aan de slag.

Het instuderen doen we tijdens de reguliere lessen. Als ook de kleding en de decors klaar zijn, wordt een geschikte locatie gezocht en gaan de voorstellingen van start. Die locatie kan ons eigen theater in Oosterbeek zijn of een locatie elders. 

Werken aan een voorstelling is een bijzondere ervaring. Gaandeweg onstaat er iets moois dat we graag aan de buitenwereld willen laten zien. De voorstellingen die we maken, zijn meestal uitverkocht. We hebben inmiddels heel veel vaste bezoekers en die groep groeit bij elke nieuwe voorstelling.

Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van een leuke groep die het iedere keer een uitdaging vindt om samen iets moois te maken en bezoekers een leuke avond te bezorgen?

Maak een afspraak en kom vrijblijvend een keer kijken!