Theaterwerkplaats Kazou voor jongeren met autisme en passie voor theater!

Theaterlessen

Hou jij van muziek, van dansen, van theater? Hou jij van een uitdaging en wil je ontdekken wat jouw talenten zijn? Dan is Theaterwerkplaats Kazou écht iets voor jou!

Je krijgt les in dans, drama en muziek zodat je het theatervak van alle kanten leert kennen.

 

Wij werken met docenten die ervaring hebben met het geven van lessen maar die ook weten wat autisme is. Wat we van jou vragen is enthousiasme en de wil om nieuwe dingen te leren en andere mensen te leren kennen.

 

Lessen

Je krijgt les in kleine groepen. Er is een open sfeer met veel ruimte om je te ontplooien en van elkaar te leren. Je kunt ook een keer komen kijken bij een les of een proefles nemen. Naast het volgen van de wekelijkse lessen is het ook mogelijk om mee te werken aan een voorstelling. De lessen zijn op donderdag vanaf 15.00 uur. In de zomervakantie en in de kerstvakantie zijn er geen lessen. Het lesgeld bedraagt € 30 per maand.

 

>> Download hier de folder van Theaterwerkplaats KAZOU

>> Download hier het inschrijfformulier van Theaterplaats KAZOU

 

Meer weten?

Hans Salemink is coördinator van de theaterwerkplaats. Hij vertelt je graag wat we doen in de theaterwerkplaats. Je kan met hem ook een afspraak maken voor een kennismaking of een proefles. Hans is te bereiken via telefoonnummer 06-52781674 of per mail aan kazou@leokannerhuis.nl