LEER- EN WERKPLAATS
VOOR MENSEN MET AUTISME EN PASSIE VOOR THEATER

Kazou is een veelzijdige werkplaats

met een aanbod voor iedereen met een vorm van autisme die van theater houdt

en alles wat daarbij komt kijken

 

Ons aanbod bestaat uit twee onderdelen:

 

Theater leer- en werkplaats

Hou jij van theater maken en zou je daarnaast willen werken in een theater? Dan is de leer- en werkplaats van Kazou echt iets voor jou!

Zo kun je je talenten ontdekken en verder ontwikkelen maar je kunt dat ook combineren met werken of dagbesteding in een theateromgeving. Een belangrijk onderdeel is het werken aan een voorstelling die we opvoeren in het theater of bij evenementen.

Theater maken als vrije tijdbesteding

Hou jij van theater maken en wil je hiervan je hobby maken of je vrije tijd aan besteden, dan ben je van harte welkom op donderdagavond! We hebben een aantal mogelijkheden zoals lessen volgen in drama, dans en muziek en als je dat leuk vindt, werken aan een voorstelling. 

 

Voor alles wat we bij Kazou doen, geldt dat we samen aan de slag gaan in een fijne en veilige omgeving waar je geaccepteerd wordt zoals je bent. Belangrijk is dat je je kunt ontwikkelen in je eigen tempo en je talenten kunt leren ontdekken en verder ontwikkelen. We vinden het belangrijk dat je er plezier in hebt. Autisme staat bij ons niet op de voorgrond, het gaat om jou als persoon!

 

Klik hier voor onze folder met uitgebreide informatie