LEER- EN WERKPLAATS
VOOR MENSEN MET AUTISME EN PASSIE VOOR THEATER

BIJZONDERE COMBINATIES

 

Bij Me & my Pro hebben we samengewerkt met een aantal bijzonder externe pro's zoals:

Iris Hesseling (actrice en presentatrice Nickelodeon, Huis van Anubis), Adriaan Luteijn (choreograaf en theatermaker bij Introdans), Karin Lambrechtse  (danseres, dansdocente en auteur), Addo Kruizinga (acteur en musicalster, o.a. als Rudolf in de musical Elisabeth en in de rockopera War of the World), Marjoke Plijnaer (actrice), Nienke Goossens (dansdocente, eigenaar Danspraktijk Sterrrendans) en Mariska Bongers (choreografe o.a. voor de voorstelling Respect en danseres). Ook onze eigen pro's zijn betrokken bij het maakprocesde van de verschillende onderdelen.

 

ME & MY PRO IS HEEL SPECIAAL

 

Me & my Pro is een voorstelling die bestaat uit negen delen. Elk deel heeft een eigen vorm en sfeer. Muziek, dans, toneel, cabaret etc alle genres zijn vertegenwoordigd.

 

Deze keer hebben we voor het maakproces gekozen om negen Kazou-acteurs (me's) te koppelen aan een (externe) professional (pro's) vanuit verschillende disciplines van het theatervak. Zij zijn in afzonderlijke duo’s aan de slag gegaan met de invulling van hun eigen deel van de voorstelling. Dit heeft geleid tot een verrassende voorstelling die ontroert, confronteert of zorgt voor een (glim)lach.