LEER- EN WERKPLAATS
VOOR MENSEN MET AUTISME EN PASSIE VOOR THEATER

Kompas

Kompas, Grote zaal, Junushoff Wageningen, 23 en 24 maart 2009

Kompas is een voorstelling die is opgebouwd rond het thema Reizen. Reizen als persoonlijke ontwikkeling, reizen als de dagelijkse realiteit en reizen als avontuur en opdoen van nieuwe ervaringen.

Door het tegelijkertijd volgen van deze verhaallijnen ontstaat er een driedimensionale voostelling. In welke dimensie je je ook bevindt, uiteindelijk gaat er het bij reizen om dat je weer thuiskomt met je hart als kompas. En dat kan thuis bij jezelf zijn, of bij de familie, of innerlijk rijker geworden door wat je beleefd en ervaren hebt.

Ook in deze voorstelling was er een optreden van twee gastdansers van Introdans. Zij vertolkten in hun rol als vogels het gevoel van verlangen naar vrijheid. Adriaan Luteijn was als coach verbonden aan deze voorstelling.

 

“As dancers we are in the habit of being extremely perfectionists with the form, the aesthetics and the movement. Most of the time we forget that our work is an artistic form of expression that has more to do with feelings, passion and love. Thank you for reminding it us with your beautiful work.” Joan and Nicole (professional dancers, Introdans)