LEER- EN WERKPLAATS
VOOR MENSEN MET AUTISME EN PASSIE VOOR THEATER

Dank je wel voor je betrokkenheid in 2021 en alle goeds voor 2022

Dank je wel voor je betrokkenheid in 2021 en alle goeds voor 2022

We willen graag iedereen die op de een of andere mannier in 2021 betrokken was bij Kazou bedanken. Het is fijn dat er zoveel mensen zijn die Kazou een warm hart toedragen en fan zijn van onze voorstellingen. Geweldig om te merken dat die groep elk jaar groter wordt.

 

 

We sloten 2021 succesvol af met 16 voorstellingen van de populaire voorstelling De Notenkraker volgens KazouWe zijn heel trots op de performers en de medewerkers achter de schermen. Om een grote voorstelling als de Notenkraker tot een succes te maken zijn veel handen nodig. Dankzij de inzet van het hele team bleek het mogelijk om het speelschema aan te passen aan de veranderde coronaregels. Maar onze dank gaat natuurlijk vooral uit naar jou! Fijn dat je ook in 2021 weer onze gast wilde zijn! 

 

Voor 2022 hebben we een mooi en gevarieerd programma zoals de kindervoorstelling Het Sprookje der 4 Seizoenen die we vanaf februari elke maand gaan spelen en in de zomer weer de openluchtvoorstelling De Midzomernachtsdroom volgens Kazou in het bos bij de Trappershorst in Oosterbeek.

We wensen je een fijn en gezond 2022 met mooie theatervoorstellingen en heel graag tot ziens bij Kazou!