LEER- EN WERKPLAATS
VOOR MENSEN MET AUTISME EN PASSIE VOOR THEATER

Verlang jij ook zo naar een gezellig avondje uit?     De Notenkraker volgens Kazou ook dit jaar (coronaproof) in ons theater in Oosterbeek!

Verlang jij ook zo naar een gezellig avondje uit? De Notenkraker volgens Kazou ook dit jaar (coronaproof) in ons theater in Oosterbeek!

Groot succes

Onze Notenkraker is inmiddels bij veel mensen bekend. Vorig jaar hebben meer dan 400 mensen genoten van de voorstelling. De kaartjes waren in een mum van tijd uitverkocht, we hebben zelfs mensen teleur moeten stellen.  De commentaren waren lovend en we kregen zelfs een prijs voor de voorstelling.

Een echte kerst-familievoorstelling!

Voor de mensen die onze Notenkraker nog niet kennen een tipje van de sluier:

Humoristisch, eigengereid, absurdistisch, verrassend, maar met de prachtige muziek van Tsjaikovski. De sfeer tijdens het kerstdiner van de familie Stahlbaum verandert totaal als de Suikerfee onder de tafel wordt gevonden. Het tot dan toe saaie leven van de jongste broer van het gezin wordt danig opgeschud en hij komt in een achtbaan van emoties en absurde voorvallen terecht. Pas na een dolle reis door de sneeuw langs Bethlehem en Kitzbühel heeft de Suikerfee eindelijk een moment voor zichzelf!

   Klik op de afbeelding voor een promo filmpje van de voorstelling!

Coronaproof

We hebben besloten om de voorstelling ook dit jaar op te voeren, maar dan wel aangepast aan de huidige situatie. We zorgen dat er voldoende afstand gehouden kan worden in de zaal en in de pauze. We spelen voor een kleiner publiek, van de 50 beschikbare plaatsen gaan we er maar 20 gebruiken. En we vragen alle bezoekers om een mondkapje te dragen bij binnenkomst en vertrek en als er gelopen wordt in het gebouw.

Reserveren noodzakelijk

De voorstelling duurt 1,5 uur inclusief een korte pauze. Een kaartje kost € 15,00.

We spelen de voorstelling op een aantal data in de periode van 20 november tot 20 december.

Reserveren kan vanaf nu door te klikken op deze button.

Dan zie je ook op welke data er gereserveerd kan worden.

Je  ontvangt een bevestiging van de reservering met een reserveringsnummer, het te betalen bedrag en het rekeningnummer waar het bedrag naar overgemaakt moet worden.

Mocht het aantal reserveringen op een bepaalde datum te laag of te hoog zijn, dan nemen we contact met op

Wij -cast en team- hebben er heel veel zin in! Jij ook?