Theaterwerkplaats Kazou voor jongeren met autisme en passie voor theater!

Me & my Pro verrast en ontroert

Me & my Pro is de voorstelling waarmee we tot eind 2018 maandelijks optreden in ons eigen theater in Oosterbeek. De voorstelling is opgebouwd uit negen onderdelen. Elk onderdeel heeft een andere bezetting en een andere vorm. Dit maakt dat deze voorstelling van begin tot eind boeit en ontroert. Me & my Pro is ook confronterend en herkenbaar.

 

Voor de totstandkoming van My & my Pro hebben we gekozen voor een totaal andere aanpak dan in vorige seizoenen. Onze negen vaste Kazou-acteurs zijn voor het maakproces gekoppeld aan (externe) professionals vanuit verschillende disciplines van het theatervak. Samen zijn zij op zoek gegaan naar de invulling van het eigen onderdeel van de voorstelling. Een spannend proces waarin de acteur door de toegewezen professional werd uitgedaagd om een andere vorm of accent te kiezen. Deze aanpak heeft geleid tot een verrassende voorstelling die we heel graag met een groot publiek willen delen.

 

Me & my Pro werd tijdens ons festival Out of the Box in maart zeer gewaardeerd door het publiek en was op beide dagen helemaal uitverkocht!

 

Speeldata:

vrijdag 31 augustus

vrijdag 28 september

vrijdag 26 oktober

vrijdag 9 november

vrijdag 14 december

 

 

Aanvang 20.00 uur

Theater Kazou, Ireneweg 16 in Oosterbeek

                                        Een kaartje kost € 15

 

 

Me & my Pro boeken voor een optreden op locatie?

Me & my Pro kan in zijn geheel of in delen geboekt worden door andere theaters of voor festivals en evenementen op locaties in het land. Neem voor meer info contact met ons op, we gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Mail: info@theaterwerkplaatskazou.nl 

Telefoon: 06 52 78 16 74

 

Bekijk hier de TEASER van Me & my Pro

Bekijk hier de TRAILER van Me & My Pro

 

Agenda

Speellijst 2018 Me & my Pro

Theaterzaal Kazou

Ireneweg 16, 6862 HL Oosterbeek

vrijdag 31 augustus

vrijdag 28 september

vrijdag 26 oktober

vrijdag 9 november

vrijdag 14 december

Voor kaarten reserveren
 

 

Nieuwsbrief

- Eerder verschenen nieuwsbrieven

- Schrijf je in!